Majka petoro mališana, Meri Gordžens iz Sidneja, može se pohvaliti neobičnim porođajima. Naime, ona je svu svoju decu rodila veoma brzo i prilično lako, a poslednjeg sina, kojeg je dobila pre pet nedelja, rodila je za samo 120 sekundi.

,

Foto: Instagram/Mary Gorgens

“Ništa nije nagoveštavalo da je porođaj počeo, nisam osetila apsolutno ništa. Bila sam iznenađena, s obzirom da je termin porođaja bio tek za dva dana", objašnjava Meri, koju je takođe iznenadila neverovatna brzina kojom je njen sin Brodi došao na svet.

Pročitajte i... Porođaj u centru Njujorka (VIDEO)

Foto: Instagram/Mary Gorgens

Meri je oko tri ujutru otišla u kupatilo, kada je osetila blago probadanje, ali i bebinu glavu kako se spušta. Sve se dogodilo munjevitom brzinom, pa je ova mama jedva stigla da se vrati do sobe, gde je njen suprug Sajmon Gordžens (40) dočekao nestrpljivog dečaka. Malo kasnije stigla je i bolničarka koja je pomogla Sajmonu da preseče pupčanu vrpcu.


Pročitajte i... Kad hitna-pomoć zakasni: Hrabri tata porodio suprugu kod kuće


Par već ima iskustva sa rađanjem dece van porođajne sale, pa je isto tako neočekivano njihova ćerka Mila, pre dve godine, stigla na svet za samo deset minuta u spavaćoj sobi. 

Foto: Instagram/Mary Gorgens

Trogodišnju Sijenu Meri je rodila pre tri godine za svega 50 minuta u kolima, dok je najsatrija ćerka Ava (4) takođe roditelje iznenadila u putu. 


Pročitajte i... Porođaj uživo: Upoznajte ženu koja je svoju intimu podelila sa milionima (FOTO)


Jedino se najstariji od sve dece, šestogodišnji Maks, rodio u bolnici. Meri je u porodilište stigla u 10:22 ujutru, a Maks je već nakon 12 minuta bio u maminom naručju.

Foto: Instagram/Mary Gorgens

Međutim, mali Brodi je svakako postavio rekord!

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.