Saru na Instagramu prati preko milion ljudi, a poslednjih osam meseci ona svoje obožavaoce kroz fotografije obaveštava o svojoj trudnoći i na koji način se njeno telo menja. 

Pogledajte i Lepota majčinstva: Fotografija koja je uzdrmala internet zajednicu (FOTO)

Ona je otkrila da je ovakvu liniju u trudnoći zadržala jer je radila lagane predporođajne vežbe fokusirajući se najviše na ruke i noge. 

Foto: Instagram

Sara kaže da voli svoj preplanuli ten, a zbog trudnoće se nije opustila i još uvek održava kondiciju. Trudna Sara, koja živi u Los Anđelesu, nastavila je da radi kao model i dok je u drugom stanju.

Pogledajte i Fotografija koja je izazvala gnev mnogih mama (FOTO)

Pored vežbi, Sara je strogo vodila računa šta jede, a jelovnik joj se uglavnom sastojao od integralnog pirinča, kinoe, povrća i piletine. 

Foto: Instagram

Ipak njeni pratioci na Instagramu ne mogu da poveruju da je manekenka u osmom mesecu trudnoće.

"Iskreno se nadam da je s tvojom bebom sve u redu. Ako si zaista u osmom mesecu onda je beba jako mala“, bio je jedan od komentara. 

Pogledajte i Promene u trudnoći: Trudnički stomačić me je naterao da...

"Ona je osmi mesec, ma nema šanse“, bio je drugi kometar. 

Međutim, Saru ne dotiču puno ovi komentari: "Ovih dana baš svako ima komentar na nešto. Pokušavam to da ignorišem. Moj doktor kaže da je s bebom sve kako treba i to je ono što nam je najvažnije“, rekla je ona.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.