Kejt Hadson iz Melbruna raskinula je sa dečkom kada je krenula put Evrope ne sluteći da će dva najvažnija meseca trudnoće provesti van kuće.

Pogledajte i Britanka se porodila dva puta za osam meseci

"Nisam imala nikakve simptome. Imala sam redovne menstruacije. Nisam imala mučnine, jedva sam dobila na težini, pa uopšte nije bilo realno da mislim da sam trudna", rekla je.

Mnogi su se zapitali kako nije primetila veliki stomak koji prati svaku trudnoću. Ali Kejt ga nije imala.

"Dva i po meseca sam provela u Evropi, gde sam se prilično nezdravo hranila, pa sam jednostavno došla do zaključka da sam se ugojila", objasnila je.

Pogledajte i Porodila se na vozačkom ispitu


Mali Mejson sa svojim tatom Foto: Young Mommy

Međutim, jednog dana je, sedeći na plaži španskog gradića San Sebastijan, osetila da joj nije dobro, pa je kupila test za trudnoću koji je bio pozitivan. Misleći da je trudnoća skorijeg datuma, uputila se ginekologu u Pragu koji joj je saopštio da je trudna već 33 nedelje.

Pogledajte i Neobičan put ka roditeljstvu u jednom afričkom plemenu

"Bila sam jako uplašena jer nisam znala da li je beba zdrava. Počela sam da se preispitujem šta sam radila sve to vreme koje sam provela u neznanju – vežbala, skakala sa stene, vozila bicikl, pila alkohol i jela sve i svašta", ispričala je.

Kejt se iz Praga odmah uputila kući, a tokom putovanja koje je trajalo 22 sata sve vreme je plakala, ali i osetila prvi bebin udarac u stomaku. Novo iznenađenje sačekalo ju je kod kuće – ipak je bila u 38. nedelji trudnoće.


Pogledajte i Najneobičnija mesta gde su se žene porađale


Foto: Young Mommy

"Ljudi nisu mogli da veruju da niko nije primetio moj stomak, da se sve desilo tako neprimetno", ispričala je za sajt YoungMummy

Samo nekoliko dana po povratku kući, rodila je sina Mejsona. Doktori su joj rekli da njena trudnoća nije bila očigleda zato što ima zavaljenu matericu.

Pogledajte i Tradicija u Finskoj: kutija umesto kreveca za bebu

"Još uvek ne mogu da verujem šta se desilo, iako on ima osam nedelja. Nekada se probudim ujutru i zaboravim da imam bebu. Velika je to promena, nisam imala osam meseci da se pripremim. Iskreno ne znam da li radim sve kako treba, ali on je srećna beba i dobija na težini. On je prelep dečak i neću da se žalim, jednostavno nastavljam život zajedno sa njim", zaključila je mlada i optimistična mama, prenosi Superžena.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.