Zaposleni u Društvu za zaštitu životunja "Nada za šape" pozvani su da posete zabačeni deo Los Anđelesa, u kojem je primećen ugrožen i povrđen pas zavučen u grmlje.

Međutim, kada su pristigli na lice mesta, zatekli su još dirljiviji prizor od onog koji su očekivali: pred njima se našla uplašena kuca povređenog oka, koja je hrabro čuvala svoje štence i brinula o njima.

VIŠE Neodoljivo: Pas koji bebi donosi igračke! (VIDEO)

Neodovljiva mama je, naime, štitila svoje kuce i nije želela da ih napusti nijednog trenutka, koliko god joj bilo teško da podnese bolove i glad.

Spasioci Eldad i Lisa, koji su pritekli u pomoć ovoj simpatičnoj mami troje beba, nazvali su psa Iris, i odveli ovu malu porodicu na sigurno.

Četiri nedelje kasnije, napravljen je još jedan snimak s njima. Pogledajte kako su se Iris i njena porodica oporavili...

VIŠE Urnebesno: Pas uči bebu da puzi (VIDEO)

Društvo "Nada za šape" trenutno pokušava da udomi Iris i njene bebe, a mi se nadamo da će oni, gde god na kraju završe, zauvek ostati zajedno...

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.