Fotografkinja Holi Spring, stanovnica Novog Zelanda, majka je neodoljive devojčice po imenu Vajolet, koja ni u jednom trenutku ne dopušta da je njeno stanje omete u tome da mašta, igra se i živi punim plućima. Za to što svet vidi kao mesto prepuno uzbudljivih mogućnosti, Vajolet može da se zahvali upravo svojoj majci, koja je uvek davala sve od sebe da njena ćerkica bude srećno dete koje se ne obazire na svoj hendikep.

"Uvek nađite vreme da izvučete najbolje iz svoje dece", napisala je Springova na Fejsbuku. "Pružite im zabavu, a oni će vas nagraditi neverovatnim trenucima."

VIŠE: Ples devojčice u invalidskim kolicima (VIDEO)

Holina ćerkica rođena je bez jedne ruke i s teškim oboljenjem creva, a ubrzo po svom dolasku na svet, ugrađen joj je bajpas. Holi je tada shvatila da koliko je važno ovekovečiti svaki trenutak.

"Shvatila sam da nisam imala lepe uspomene na nju pre toga", rekla je Springova za australijski Dejli Mejk. "Zato mi je suprug kupio foto-aparat i tog trenutka sam počela da fotografišem njeno odrastanje."

VIŠE: Dirljiva priča o bebi heroju zabeležena očevom kamerom (VIDEO)

Pored toga što beleži dragocene uspomene iz Vajoletine svakodnevnice, njena mama koristi različite digitalne tehnike za obradu slika, smeštajući Vajolet u neverovatne i čarobne situacije. Na taj način, ona poručuje svetu da ne postoji ništa što je neizvodljivo i nemoguće za njenu ćerku - kakvi god njeni zdravstveni bili, dog postoji volja i ljubav, ona će uživati u životu.

Pogledajte neke od najlepših fotografija koje su nastale tokom druženja ove mame i ćerke.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Uprkos tome što ima samo jednu ruku i Hiršprungovu bolest, Vajolet uživa u životu, a njena majka to umetnošću ponosno pokazuje svetu!