Džena iz Pensilvanije na putu do posla, pre nego što je sinove Beketa (2) i Bruka (šest meseci) ostavila u školi, parkirala je automobil kako bi kupila mleko za svoje sinove. Mališane je vezala u auto-sedištima za decu kako bi bila sigurna da će biti mirni nekoliko minuta pre nego što se vrati.

Pre nego što je stigla do radnje, drugi automobil se zakucao u njen i potpuno ga uništio. Srećom, njena deca su ostala nepovređena.

Majka je objavila fotografiju na društvenim mrežama kako bi skrenula pažnju drugim roditeljima koliko je važno da nabave dobra auto-sedišta za mališane.

"Evo zašto je važno da vežete svoju decu pravilno svaki put kad uđete u automobil", napisala je Džena Kaskado.

I'm not one to post anything too heavy or personal on Facebook but guys... THIS is why you buckle your kids into their...

Posted by Jenna Casado Rabberman on Tuesday, September 26, 2017

"Moji dečaci su dobro i lekari su mi rekli da bi situacija bila potpuno drugačija da nisam potrošila dva minuta da ih pravilno vežem".

Fotografija je u poslednjih dva meseca šerovana preko 300.000 puta i u komentarima su se javili roditelji koji apeluju na druge koliko je važno da se deca imaju adekvatnu opremu u automobilu.