Naime, u Dženinoj porodici svi imaju probleme sa suvišnim kilogramima, što nije zaobišlo ni nju, pa je u trudnoći u jednom trenutku imala 90 kilograma! Danas, nakon mnogo odricanja zbog pet trudnoća koje je iznela, ona se ponosno fotografiše u bikiniju i inspiriše stidljive i nesigurne mame.

"Odlučila sam da 'imam pravo' da obučem kupaći kostim jer sam toliko radila na svojoj težini. Sada imam 37 godina i moje peto dete je staro pet meseci. Kada sam nedavno odgovarala na pitanja u jednom testu, došla sam do pitanja 'Šta najviše volite na svom telu', a odgovorila sam – 'svoj stomak'", ponosna je Dženi. "Bez obzira na to šta drugi misle, osećam obavezu prema svojim ćerkama da u potpunosti volim svoje telo. Imam strije i seksi sam!"

Dženi ne vidi razlog da se svog stomaka, koji je nosio pet neodoljivih beba, srami. Zbog toga ga rado pokazuje, s obzirom na to da, kako kaže, sama određuje ko je i šta.

"Zašto bi mi strije oduzele lepotu? Moje strije su mapa puta koji sam prešla. A pruge su uvek u modi, je l’ da?", našalila se ova lepa mama. "Ovo su čarobni tragovi mojih trudnoća. Ljudsko biće je stvoreno za manje od godinu dana. To je čudo! Sve majke imaju ‘božanske tetovaže’ – da, trebalo bi da ih zovemo tako! Moje ‘božanske tetovaže’ učinile su me samopouzdanom i srećnom ženom."

Međutim, ne slažu se svi s time da je Dženino telo predivno. Fotografije koje objavljuje na svojim profilima na Fejsbuku i Instagramu komentarisane su na različite načine.

"Dobila sam mnogo divnih komentara, a neki ljudi su ostavljali uvrede uvijene u komplimente. Nikad nećete pogrešiti ako napišete samo ‘prelepo’. Ja zaista svaku ženu vidim kao prelepu! Ako žena objavi fotografiju u haljini, neću joj reći da je baš hrabra jer je to uradila sa tako velikim dupetom’. To je nepristojno i usmerava na trend koji nam mediji nameću – da je lepo samo ono što je mlado i mršavo. Glupost", ne slaže se Dženi.

Ukoliko vas Dženi još uvek nije ubedila da obučete svoj omiljeni kupaći kostim i uživate u čarima leta i svojoj lepoti, u tome vam može pomoći njen poslednji savet:

"Život sa stidom nije lep život! Prihvatite sebe, volite sebe i zapamtite da ste vi boginje…"