Maleni Noks toliko je bio oduševljen likom svoje majke u filmu „Grdana – zla vila“ da ju je nacrtao u ovoj ulozi i, uz pomoć svog oca Breda Pita, napravio prsten s ovim crtežom. Tako je ovaj šestogodišnjak postao, možda i najmlađi, dizajner nakita na svetu, a sve iz ljubavi prema svojoj majci.

Anđelina je to otkrila novinarima magazina „Pipl“, kojima je otkrila da je njen partner zadužen za ovakve umetničke aktivnosti s decom.

„Bred je s njima zaista kreativan, već su napravili mnogo jastuka i sveščica“, rekla je Anđelina i pohvalila se svojim poslednjim poklonom. „Noksi me je nacrtao kao Grdanu, a potom su od toga napravili prsten.“

Takođe, glumica je otkrila da je Noksova sestra bliznakinja Vivijen napravila pribor za pisanje i jastučiće za maminu kancelariju, a da je Paks svojoj majci poklonio crtež Diznijevog junaka Šilje jer je saznao da ga je njegova majka u detinjstvu obožavala.

Inače, juče su strani mediji preneli vest o Anđelinoj navodnoj trudnoći, tako da će osmočlana porodica Džoli-Pit, nadamo se, biti još brojnija i veselija i da umetničkih dela mališana neće manjkati.