Princ Vilijam, Kejt Midlton i maleni Džordž napuštaju Australiju, ali je pažnja svetskih medija i dalje usmerena na ovo uzbudljivo putovanje kraljevske porodice. Zato ne čudi što je od početka ove turneje dnevno nastajalo i po više stotina fotografija ove male, srećne porodice, kao ni to što je zvezda svakog fotografisanja trenutno najpoznatiji princ na svetu – devetomesečni Džordž.

Sajmon Vulf, jedan od fotografa koji je imao priliku da svaki dan provodi družeći se s Kejt, Vilijamom i Džordžom, otkrio je da mu je princeza otkrila koja ju je fotografija naročito obradovala i raznežila. Reč je o trenutku kada je, prilikom posete zgradi Vlade u Velingotnu, Džordž uronio svoje lice u Kejtino rame, zagrlio je i radosno se nasmešio, a objektiv Vulfovog foto-aparata se našao u blizini da ovekoveči ovaj neodoljivi momenat.


Kejtina omiljena fotografija princa Džordža Foto: Tumblr

„Rekla je da je fotografija predivna i da je to njena omiljena fotografija nastala tokom ove turneje“, ponosan je Sajmon. On je dodao da je u planu bilo i fotografisanje za crno-beli porodični portet, ali je princ Džordž to osujetio.

„Plan je propao jer su mama i tata dozvolili Džordžu da spava pola sata duže nego inače“, otkrio je Sajmon Vulf.