Stiven Mekloflin je u januaru napravio sajt pod nazivom Name My Daughter, putem kojeg je pozvao ljude iz svih delova sveta da mu ponude svoje predloge za imenovanje novog člana njegove porodice i glasaju za prdloge na sajtu. Tada budući tata, a danas ponosni otac jedne devojčice, Stiven je obećao da će ime koje bude imalo najviše glasova biti ime njegove ćerkice, a budući da su neki od predloga bila „imena“ Gangam Stajl, Frižider, Plejstejšn, Megatron, Peka73ruk, Ulična Lampa, Krompir, Černobilj, malo je ljudi verovalo da će on to i učiniti.

Ipak, njegova ćerkica, rođena 7. aprila, dobila je ime koje su za nju odabrali potpuni neznanci koji koriste Internet – Amelija.

Međutim, ovo ime nije bilo pobednik ovog neobičnog takmičenja, uprkos tome što je imalo 150 hiljada glasova. „Amelija“ je ime koje je zauzelo drugo mesto, dok je mesto pobednika pripalo imenu „Kthulhu Ol-Spark“, prenosi kanadski „Global njuz“. Stiven je, naime, kada je tek napravio sajt naglasio da on i njegova supruga neće pristati na nešto toliko „otkačeno“ i da će u obzir doći samo uobičajeno ime koje se najviše kotira.

„Moja ćerka ne sme dobiti ime Vekitako692“, upozorio je on tada.

U skladu s tom odlukom, on i njegova supruga su ignorisali ime „Kthulhu Ol-Spark“ i sada su ponosni tata i mama male Amelije, jedine bebe kojoj je kum Internet!