Listajući stare porodične albume, osetimo se dirnuto kada ugledamo fotografiju sebe u nežnom zagrljaju s mamom, u kadici s bratom ili sestrom, tokom igre, gašenja svećica na rođendanskoj torti...

Međutim, kako bi neko reagovao na fotografiju koja prikazuje odrasle ljude u istim tim pozama, s istim izrazima lica i odećom iz detinjstva? Najverovatnije – smehom.

Braća Džo i Ričard Lukston su se zapitali isto, te su odlučili da se našale sa svojom majkom. Izabrali su najsimpatičnije fotografije iz svog veselog detinjstva i rekonstruisali ih kao odrasli muškarci bujnih brada.

Potom su svoje duhovite fotografije objavili na jednom dizajnerskom blogu, nakon čega se njihova ideja masovno proširila Internetom. Danas ljudi širom sveta, inspirisani bezbrižnim danima svojih detinjstava, prave duhovite i neodoljive fotografije.

Pogledajte ovu simpatičnu, neobičnu i, nadasve, urnebesnu galeriju.

„Onda/Sada“, neobičan projekat braće Džoa i Ričarda Lukstona, raznežio je i nasmejao ljude širom sveta i podstakao ih da se i sami fotografišu kao u danima detinjstva. Pogledajte galeriju njihovih duhovitih porodičnih fotografija.