Kako ističe Džasperova mama, Zoi je veoma stidljiva, pa joj je trebalo oko sedam meseci da se dovoljno približi prinovi u porodici poznate fotografkinje. Međutim, kada je veza uspostavljena, rođeno je jedno predivno drugarstvo!

„Moj suprug i ja nismo želeli da je požurujemo, već smo dopustili da ona sama odluči kada će njihov odnos početi. Jednog dana se samo prevrnula na stomak i dozvolila Džasperu da je pomazi! I od tog trenutka – njihov odnos cveta. Ona je prva koja ujutro utrči u sobu i leži pored mojih nogu dok ga dojim“, rekla je Grejs i pokušala da objasni zbog čega joj toliko znači da se njen sin i porodični psi, a među njima i Zoi, slažu.

„Jako volim svoje pse i zaista mi je bilo bažno da oni i Džasper izgrade dobar odnos. Zoi je, ipak, kao starija sestra prevazišla moja očekivanja i veoma sam srećna što sam pronašla zabavnu aktivnost u kojoj mogu da učestvuju zajedno“, priznala je fotografkinja.

Fotografkinja Grejs Čon, oduševljena nežnom ljubavlju između svog desetomesečnog sina Džaspera i njegovom drugaricom sedmogodišnjom kucom Zoi, snimila je seriju neodoljivih fotografija za koje je ovaj par drugara pozirao u identičnim kostimima.