Pored toga što Hejli Bonser često obilazi “Diznilend” i što u  njemu uživa družeći se sa svojim omiljenim crtanim junacima, njena mama omogućila joj je da Hejli i sama postane Alisa u Zemlji čuda, Pokahontas, Zla kraljica, Snežana… Naime, Hejlina mama osmišljava i izrađuje svojoj ćerkici, koja je jednostavno opčinjena Diznijevim pričama o princezama, neodoljive kostime crtanih junakinja!

Međutim, Anđela Bonser, Hejlina mama, sačuvala je u sebi deo detinjstva, te se rado pridruži svojoj ćerki u maskiranju i, držeći se za ruke, ona kao Snežana i Hejli kao Zla kraljica upute se - gde drugo – u “Diznilend” i provode zabavne dane.

“Najbolji deo pravljenja kostima za princeze je radost na licu moje ćerke”, priznaje Anđela, dok Hejli dodaje da joj se sve princeze u “Diznilendima“ širom Amerike raduju jer predstavlja njihovu umanjenu verziju.

Jedna mama omogućila je svojoj ćerkici, zaljubljenoj u odvažne i mudre Diznijeve junakinje, da obuče kostim princeze, čitavog dana skakuće po zamku i mašta… Pogledajte neodoljive fotografije ove porodične zabave!