Anđelina Žoli se ponovo našla u ulozi reditelja ratnog filma, koji će, kako ističe ova poznata glumica, poslati pozitivnu poruku u svet. U pitanju je ostvarenje "Unbroken", istinita priča o bivšem američkom olimpijcu i heroju iz Drugog svetskog rata, Luisu Zamperiniju, koji je preživio japansko zarobljeništvo.

"Po mom mišljenju, Luis je tačno znao koja je njegova poruka. Želim, kako svojoj deci tako i svima u svetu, da kažem kako može da bude mračno, i može da deluje bezizlazno, ali snaga i širina ljudskog duha je nešto zaista posebno i izvanredno", rekla je ova tridesetosmogodišnja glumica.

Film "Unbroken" je treće rediteljsko ostvarenje slavne Anđeline, a kako je i sama naglasila, svaki projekat kom se posveti mora da nosi neku važnu poruku.

"Ponovo želim da budem u ulozi režisera, ali nisam sigurna za šta bi se tačno odlučila. Moralo bi da bude nešto što zaista volim i o čemu bih brinula, pošto bi mi oduzelo puno vremena koje bih mogla da provedem sa svojom porodicom", dodala je Anđelina.