Ultrazvučni pregledi pokazivali su mesecima četrdesetdvogodišnjoj Kimberli da će postati mama tri devojčice. Zbog toga je, kada je pristigla u Univerzitetsku bolnicu „Medicinski centar Misisipi“, Kimberli imala na umu tri imena i spremila se za iscrpljujuće rađanje troje dece. Ipak, njene bebe spremale su joj iznenađenje.

"Samo sam čula: ’Vidim još nogu... Još.. Guraj. O, ne!’ Pitala sam se o čemu se radi", ispričala je ova srećna majka medijima.

Naime, beba koja je poslednja rođena nije se videla na ultrazvuku od svojih sestara i, bez ikakve najave, samo se pojavila u životu svoje porodice.

"Neobična je retkost da žena prirodnim putem rodi četvoro dece. Štaviše, gotovo da procenat verovatnoće nije moguće izračunati", objasnio je dr Džejms Bofil.

Iako su rođene trinaest nedelja pre termina, devojčice koje su već dobile imena – Kenli Rosa, Kristin Su, Kejla erl i Kelsi Roksana – dobro napreduju i trenutno se nalaze na neonatološkom odeljenju bolnice u gradiću Džeksonu. One su se pridružile tročlanoj porodici, a njihova deset godina starija sestra Ketlin raduje se dolasku devojčica na svet i vredno uređuje sobu koju će deliti sa njima.