Gven Stefani organizovala je, u hotelu "Bel Er", zabavu povodom svog skorog porođaja, a među zvanicama su bile najvažnije žene u njenom životu – od članova njene porodice do njenih poznatih prijateljica.

U subotu popodne, Gven je stigla u ovaj losanđeleski hotel i pridružila se prijateljicama koje su već pristigle s poklonima za Gvenino treće dete čije se rođenje očekuje.

"Dok im je prilazila, imala je na licu širok osmeh i izgrlila se sa svakim pojedinačno", otkriva neimenovani izvor. "Devojke su joj bučno poželele dobrodošlicu, a Gven je delovala zahvalno na svoj toj ljubavi."

Među zvanicama su, od poznatih dama, bile Gvinet Paltrou, Nikol Riči, Džesika Alba, Rejčel Zoe i Kejt Bekinsejl, a izvor sajta E! Online kaže da su pokloni mahom bili odeća za bebu i korpice za igračke, knjige i deću, dok je Džesika Alba svoju drugaricu iznenadila velikom "tortom" od pelena.

Nakon što su mediji preneli vest o ovoj zabavi, Gven je sa svojim obožavaocima na društvenoj mreži Instagram podelila nekoliko fotografija s žurke. Dekor je, kao što možete videti u galeriji, bio jednostavan, ali prilično moderan,  a "E!" javlja da nije samo Gven dobijala poklone – ona je svim svojim gošćama pripremila vrećice s plavom šećernom vunom i plavim lizalicama, budući da očekuje trećeg dečaka. Uz to, čitav dekor bio je u plavim tonovima, u čast sina kojeg Gven čeka sa svojim suprugom Gevinom Rozdejlom.

U iščekivanju rođenja svog trećeg deteta, američka pevačica okupila je svoje prijateljice i ženske članove porodice.