Ova  vest ne bi bila toliko šokantna da Loni nije u 26-oj nedelji trudnoće i da njen Instagram profil nema 100.000 pratilaca, koji bi mogli da se ugledaju na ovu vitku trudnicu!

Mlada mama (25) čija se ishrana bazira najviše na bananama koje konzumira, sirove ili uobliku šejka, i do 20 dnevno je sa ovom ekstremnom dijetom počela pre tri godine kada je usled nezdrave ishrane imala hormonski disbalans i ozbiljne zdravstvene probleme.

Da bi pomogla sebi, Loni je odlučila da pređe na poseban režim ishrane koji je postavio doktor Daglas Grejem. Kompletan režim ishrane nazvan je jednostavno 80:10:10, a bazira se na konzumiranju 80 odsto ugljenih hidrata, 10 odsto proteina i 10 odsto masti.

Već tri godine, Lonin dan počinje sa mlakom limunadom (bez šećera), nakon koje blogerka jede isključivo voće: pola lubenice ili banana šejk, ili nekoliko pomorandži. Ručak je isto rezervisan za voće – šest velikih manga, ili banana, dok za večeru konzumira porciju lagane salate od svežeg povrća. Gušt da sebe časti s nekim alkoholnim pićem priušti jednom u pet meseci.

"Nisam počela ovu dijetu jer sam želela da smršam. Kada sam prelomila da se pridržavam ove ishrane imala sam ozbiljne zdravstvene problem iako sam bila vitka kao i sad. Polako sam ubijala sebe… Danas kada dokumentujem sve što jedem na svojoj Tumbrl (Aleven 11) stranici, dobijam ogroman broj pitanja i komentara. Ne razumem zašto se toliki broj ljudi zanima za mene? Ja sam obična devojka koja sedi kod kuće i jede banane. Nema ništa specijalno u vezi mene."

Lonine dnevne aktivnosti na Instagramu ispratile su i druge mlade trudnice koje su u najvećoj meri izjavile da je njen režim ishrane neodgovoran i opasan, dok je tek nekolicina rekla da ih je Lonin potez inspirisao. Loni koja je dizajner i fotograf se ipak ne osvrće na negativne komentare, tvrdeći da je danas potpuno drugačija i bolja osoba nego pre.