Novi promotivni poster za film "Uspavana lepotica" obećava uzbudljivu filmsku priču koja će iznedriti novog omiljenog zlog junaka - prelepu Anđelinu Džoli. Popularna glumica na glavi ima crne rogove, koji su postali zaštitni znak veštice iz popularne animirane Diznijeve bajke iz 1959. godine. Ono što oduzima dah su svakako njene prodorne zelene oči.


Grdana je prva Anđelinina uloga nakon tri i po godine, a premijera filma je zakazana za 30. maj. Pored nje, u ovom ostvarenju igraju i El Fening, Džuno Templ, Šarlto Kopli. 

U filmu se govori o prelepoj, dobroj devojci, Grdani koja odrasta u miroljubivom kraljevstvu u šumi. Međutim, harmoniju preti da naruši okupatorska vojska, pa se Grdana pojavljuje kao glavni zaštitnik kraljevstva. Međutim, jedan čin izdaje menja njeno čisto srce, koje sada postaje hladno poput kamena. U želji za osvetom, Grdana baca kletvu na ćerku naslednika kralja, Auroru. Kako devojčica raste, veštica shvata da Aurora ima ključ mira i harmonije kraljevstva, ali možda i rešenje za Grdaninu sreću."