Vitez Rasti ne liči ni na jednog viteza koga ste do sada upoznali. Živi u svetu gde je sve sastavljeno od ostataka raznih mašina, uređaja i alatki, a i on je, zapravo, pomalo rasklimatan spoj recikliranih delova.

U ovom zanimljivom svetu Rasti se nalazi u avanturi svog života: samo što se ispunio njegov san da osvoji veliki turnir, lažno je optužen za krađu. Lišen viteške časti i dvora, on pokušava da se iskupi i povrati  srce svoje devojke. Može li pobediti zlog princa i sačuvati svoje carstvo?

Sa 9. Kids festa na redovni bioskopski repertoar stiže "Vitez Rasti 3D", zanimljiva kombinacija srednjeg veka, priče o recikliranju i neobičnih likova. Ovaj nemački animirani film se uz mnogo humora bavi temama kao što su prijateljstvo i hrabrost.

"Vitez Rasti 3D" je u Nemačkoj prvog vikenda u bioskopima bio među pet najgledanijih filmova, a gledalo ga je preko 700.000 gledalaca.

Ovaj film sinhronizovan je na srpski jezik.

Yumama i MCF MegaComFilm vas nagrađuju!

Prve tri čitateljke koje na mejl redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje Kada će se film "Vitez Rasti 3D" pojaviti u našim bioskopima? biće nagrađene sa po dve karte za projekciju ovog filma u četvrtak, 14. novembra, u 14 časova u bioskopu Sinepleks u Delta Sitiju. Pored odgovora, na naš mejl pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu. Dobitnici će biti obavešteni mejlom, a karte se preuzimaju na blagajni pre projekcije.