Kampanja "Beba i ja" francuskog brenda Evian, počela je video spotom u kome su glavne uloge neodoljive bebe, koje se pojavljuju kao odrazi odraslih osoba u ogledalu.


"Radi se o povezanosti sa unutrašnjim detetom, to je osećaj koji stvara unutrašnju slobodu, spontanost i toplu komunikaciju. Pomama za igrom raste i grupa počinje da pleše," rekao je Loren Huel, Evian brend direktor.

"Bebe su osnovni deo Evianove tradicije i istorije. U Francuskoj,

Kampanja "Beba i ja" je poslednje delo Evianovog "Live Young" projekta, koji je počeo sa "Waterbabies", prvom TV reklamom inspirisanom baletom za bebe, a nastavilo se spotom "Rollerbabies" 2008. godine, koji je prema Ginisovoj knjizi rekorda postao najgledanija onlajn reklama sa oko 250 miliona pregleda.

lekari ovu vodu preporučuju za dečju upotrebu, a Evian se koristi i u bolnicama za majke i decu. Takva tradicija traje od 1935. godine", rekao je Remi Babine, kreativni direktor ove kompanije.

"Za ovu kampanju smo mislili da bi bilo zabavno da bebe upoznaju odrasle sebe, a odraz u ogledalu je savršen način. Pozitivan stav u otvorenom umu čak i u neočekivanim situacijama je simbol vizije mladosti koju Evian predstavlja," dodao je Babine.


Jedan od najvećih izazova u realizovanju ove ideje bio je kasting. Više od 400 beba bilo je na audiciji kao rezultat potrage za bebama i odraslima koji liče jedni na druge. Takođe, drugi izazov bio je da se napravi verodostojan odraz u ogledalu, i naravno ono što je očekivano, rad sa bebama koje ne rade uvek ono što želite.

Reklama je počela da se prikazuje 21. aprila na TV - u u mnogim zemljama kao što su Francuska, Belgija, Švajcarska, Nemačka, Engleska, Amerika. Publiku od sredine maja očekuju i "Beba i ja" posteri i razne druge reklame.

U međuvremenu BETC Didžital i Bi Ril napravili su besplatnu aplikaciju za Fejsbuk, Android i Iphone koja koristi program koji prepoznaje lik korisnika i pravi sliku kako bi izgledao kao beba.