Posle mnogo uspešnih sezona, rasprodatih albuma i nastupa na najpoznatijim operskim scenama i u dvoranama širom sveta, Bočeli će se ponovo naći na sceni Arene. Bočeli je izrazio želju da ga na koncertu u Beogradu prati orkestar iz Srbije kao i da sa njim nastupi i specijalni gost sa naših područja koga će sam izabrati.


Andreu Bočelija s razlogom nazivaju legendom novog milenijuma poput Karuza, Del Monaka, Korelija. Od trenutka kada se pojavio na festivalu u San Remu 1994. godine počeo je njegov vrtoglavi uspeh.


Na nedavnoodržanoj manifestaciji Classic Brit Awards, slavni tenor Andrea Bočeli odlikovan je specijalnim priznanjem "International Artist of the Year" u čast 20. godina duge karijere.

Melodija pesme "Con te Partiro" koju je snimio 1996. (kao i kasniji duet sa Sarom Brajtman pod nazivom "Time to say Goodbye") slušala se širom sveta. O fenomenu umetnika koji je albumom "Romanza" napravio pravu eksploziju i srušio sve rekorde prodaje pričali su svi. Bočeli je objavio preko 30 albuma sa izvođenjima operskih dela kao i pop balada koji su rasprodati u 75 miliona primeraka širom sveta.


Ulaznice za beogrdadski koncert se mogu kupiti na svim ovlašćenim prodajnim mestima KS Eventim kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Doma omladine i UŠĆE šoping centar. Online prodaja  i rezervacije ulaznica na http://www.kombankarena.com/, www.eventim.rs, http://www.tickets.rs/.
Cene karata se kreću od 4500 do 20.000 dinara.