Mejhejm (4) živi u Ohaju a počela je da pravi haljine od papira iz zabave. Nisu joj se dopadale haljinice koje postoje za njen uzrast, pa je odlučila da "uzme stvar u svoje ruke". Naime, mala Mejhem počela je sama da kreira haljinice visoke mode za decu.

PROČITAJTE I...Kada se mama i ćerka poigraju visokom modom

Džej Kru, foto: Instgram

Ona za svoje kreacije koristi bilo koji materijal koji joj se svidi, a često koristi i papir, lepljivu traku ali i svilene marame koje krade iz maminog ormana.

PROČITAJTE I...Petogodišnja devojčica postala dizajner

Mejhem, foto: Instagram

Čuvenog dizajnera Džeja Krua, čije elegantne modele nosi i prva dama Amerike Mišel Obama, oduševio je njen entuzijazam, pa je odlučio da joj ponudi saradnju.

"Kada smo upoznali Mejhem, intrigiralo nas je da vidimo kako ona to radi i ostali smo zapanjeni. Ona je kreativno i inovativno dete, koje svim srcem oseća modu", rekla je Dženi Kuper, saradnica poznatog dizajnera.

PROČITAJTE I...Čija su deca ovi mali manekeni?

Nova kolekcija pod nazivom "Crewcuts" biće dostupna na leto sledeće godine. U međuvremenu, ovde možete više saznati o haljinama devojčice Mejhem. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.