Ako planirate da svoje mališane obradujete igračkom, zaboravite na lutke i društvene igre. Na spisku dečijih želja očekujte elektronske gedžete i uređaje u iPad stilu.


Čak su i trogodišnjaci na meti  vrtoglavog niza kompjuterizovanih proizvoda zbog čega se proizvođači nadaju većoj zaradi na rastućem tržištu.

Pažnju kod dece uglavnom privlače tableti koji se stalno nadograđuju pa tako sad poseduju veliki kapacitet memorije, kameru sa prednje i zadnje strane sa mogućnošću snimanja video zapisa i velikim brojem aplikacija.

The Toy Insider, vodič za kupovinu poklona, rangirao je ovu vrstu poklona kao vrhunske.

Na vrhu liste se nalazi LeapPad, specijalan dečji tablet u iPad stilu, čija nova verzija (LeapPad2) preti da nadmaši popularnost svih prethodnih.


Najskuplji proizvod sa liste igračaka je Nintendo Wii konzola - najjeftinija verzija košta 299 dolara.


Neki tradicionalni pokloni su dobili tehnički dodatak, pa tako sada postoji lutka Pepeljuga koja priča priču kada se dotakne "čarobnim" štapićem.


Stručnjaci predstojeći period nazivaju ratom tablet-a zbog sve veće konkurencije u ovoj oblasti pogotovu kada su u pitanju verzije namenjene deci, pa čak i onoj od tri godine.


Sve veći broj dece umesto tradicionalnih želi igračke sa savremenom tehnologijom. Pogledajte najtraženije tablet uređaje za decu...