Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izložba dečjih radova u Vojnom muzeju

Prijatelji dece Beograda, povodom obeležavanja Dečje nedelje, organizuju prezentaciju dečjih radova nastalih tokom letnjeg raspusta u kreativnim radionicama. Izložba će biti otvorena od 1. Do 6. Oktobra u Galeriji Vojnog muzeja ...

  Izvor: Foto: Shutterstock


Izvor: Beograd.rs


Na izložbi će biti predstavljeno oko 350 radova koje su deca ovog leta napravila u besplatnim radionicama programa “Beograd deci – leto u Beogradu”. Posetioci će imati prilike da vide slike – ulja na platnu, ikone, stripove, grafike, origami, makrame, avio-modele, keramiku, freske, nakit, maske, slike na staklu i porcelanu, ručno tkanje, vez, vitraže i drugo. Pokrovitelj je grad Beograd – Sekretarijat za sport i omladinu.


U "Dečjoj nedelji" organizuju se programi i manifestacije, kojima se pozivaju deca da u porodicama, školama, u medijima, na trgovima i ulicama izraze svoje želje i nade za budućnost koju detinjstvo i mladost poseduju kao svoju jedinu privilegiju, za promociju vršnjačke tolerancije i nenasilne komunikacije, za veću brigu i pažnju prema deci sa smetnjama u razvoju i za širenje programa njihove inkluzije, za prezentaciju dečjeg kreativnog stvaralaštva i drugo. 


MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica