Izvor: Bang

– Pravo je čudo šta njih dve mogu da naprave u kuhinji za samo dvadeset minuta – kaže glavna glumica popularne televizijske serije “Seks i grad”. A “njih dve” su zapravo preslatke dvogodišnje bliznakinje Tabita i Merion koje, po rečima njihove slavne mame, postaju “pravi majmunčići” kad treba da se jede.

– To vam je kao da hranite životinje u zoološkom vrtu – objašnjava Sara Džesika. – Njih dve su potpuno šašave, a znaju i da budu okrutne jedna prema drugoj. Svaki čas se biju. Pa ipak, toliko su smešne i slatke da na kraju budu neodoljive.

Slavna holivudska glumica, inače supruga glumca Metjua Broderika i majka osmogodišnjeg sina Džejmsa, kaže da joj je ponekad izuzetno teško da uklopi profesionalne i porodične obaveze. – Ipak se trudim da što redje izneverim decu jer to meni najteže pada. Toliko budem tužna i razočarana kad moram da propustim neki dogadjaj u njihovom životu da se trudim da svoj poslovni kalendar popunjavam tek kad su ključni dečji datumi već ubeleženi – kaže Sara Džesika.