NEKIH STVARI SE NE ODRIČE U TRUDNOĆI: Andrija devojci ispunjava sve želje, a ovo su njene omiljene aktivnosti

Andrija Milošević i Aleksandra će uskoro postati roditelji, a ovo su omiljene aktivnosti lepe trudnice.

printscreen/instagram andrijamilosevic_official

Poznati glumački par Andrija Milošević i Aleksandra Tomić čekaju svoje prvo dete, a u ovom novom i izazovnom periodu neizmerno uživaju. Buduća mama obožava avanture, a u trudnoći je vrlo aktivna i stalno se šeta. 

"Đeđa se oseća sjajno u trudnoći, tako da joj nije problem ni da glumi, a još manje da putuje. Ona je veliki avanturista, obožava prirodu i zato je uvek za akciju. Kako još nije zagazila duboko u trudnoću, koristi svaki slobodan trenutak da se šeta, bude napolju i uživa u lepom vremenu. Upravo zato je i pristala da sa Andrijom otputuje u Mađarsku, koja nije daleko, pa joj neće biti naporno. Tamo su proveli par prelepih dana, te im je stvarno bilo žao kada su morali da se vrate za Srbiju gde ih čekaju obaveze", ističe izvor blizak poznatom glumcu za Blic.

"Andrija je jako brižan prema Đeđi i ispunjava joj sve želje. Mnogo je lepo kada vidite koliko neguju poštovanje i ljubav i posle toliko godina zajedničkog života. Vest da će postati roditelji samo je dodatno učvrstila njihovu ljubav, te su od tada bukvalno na sedmom nebu i jedva čekaju novo poglavlje. Zato i koriste svaki trenutak da uživaju u zajedničkom vremenu i ne žele da se opterećuju bilo čime. Upravo je putovanje u Budimpeštu bio pravi ventil koji im je trebao i nakon pokretanja nove sezone u Teatru na Brdu, gde su se odmorili i konačno malo posvetili jedno drugom." 

printscreen/instagram djedja 

 Fotografije sa ovog putovanja su zabeležile neke posebne momente, a Aleksandra je podelila i svoju prvu sliku sa trudničkim stomakom.

printscreen/instagram andrijamilosevic_official, printscreen/instagram _djedja_ Andrija Milošević i Aleksandra Tomić čekaju prvo dete

izvor: yumama