Pevačica etno muzike Danica Crnogorčević juče se porodila, a ona i njen suprug sveštenik Ivan dobili su četvrto dete. Pevačicin suprug Ivan Crnogorčević na Instagram nalogu objavio je srećnu vest:

"Dragi prijatelji, nakon 10 dana provedenih u bolnici, jutros u 6.00 časova na svijet nam je došao Sava! Hvala svima koji su brinuli, pisali i pružali nam molitvenu podršku."

Porodica je za četvrto dete izabrala ime Sava koje se u Srbiji najčešće daje po svetitelju Svetom Savi. Ime je hebrejskog je porekla nastalo od reči "Saba" , što znači - preobražen, pravedan.

Pevačica iam dve devojčice, Kasijanu i Đurđiju, i dečaka Jovana, a verujemo da se mališani posebno raduju dolasku brata u porodični dom.

Danica se kao mlada ostvarila u ulozi majke, a mnogi su je pitali kako je uspela da se ostvari na oba polja - poslovnom i porodičnom.

"Ja sam jedna od mnogih koje su se ostvarile na oba polja, tako da deca i porodica uopšte nisu prepreka, ako se, naravno, udate ili oženite osobom koja vas podržava u vašem radu i koja vam pomaže da ostvarite svoje želje i planove vezano za taj posao. Ako vas voli, onda svakako da će to podržavati i biti uz vas. Moj suprug i ja smo zajedno u ovome što radim, imamo i zajedničke projekte. On ima velikog dara za pisanje, ne samo pesama nego uopšte. Između ostalog, autor je i pesme koja je doživela veliku popularnost kod naroda. To što sam mlada postala majka i što već imam troje dece, to je najveće bogatstvo koje mladi treba da steknu što ranije, a ne da čekaju da se „nažive”. A odluka je svakako bila udaja za mog supruga i naše ljubavi, koja se temelji prvenstveno na ljubavi prema Gospodu" - ispričala je Danica Crnogorčević u jednom intervjuu.

(Yumama)

BONUS VIDEO

Danica Crnogorčević na Kraljevom trgu na Zlatiboru. Prepun trg. Kurir/A.M.