Slavna ruska teniserka koja je obeležila svet tenisa u poslednjih 20 godina, pre samo sedam meseci postala je majka i na svet donela sina, a već sada je povratila svoj seksepil i izgleda bolje nego ikad.

Marija je na svom Instagram nalogu podelila najnoviju fotografiju u kojoj izgleda predivno, njeno telo je zgodno da niko ne bi mogao da kaže da se porodila.

Pored fotografije na kojoj blista, Marija je nedavno za portal "New Beauty" progovorila i o svom sinu Teodoru, i tome koliko joj je majčinstvo promenilo život.

"Uloga majke mora da dođe u određenom trenutku u životu. Osećala sam se spremno i da kažem istinu, to je nešto o čemu sam oduvek sanjala. Sa svojom majkom uvek sam imala i danas imam odličan odnos. Veoma smo bliske i delimo mnogo toga. Želela sam da imam dete da bih mogla da podelim svoja iskustva sa njim", rekla je Marija, i dodala:

"Uzbuđena sam kada ga vidim kako raste i učim nove stvari. Svaki dan je novi dan, uvek ima šta da se nauči i to je veliki izazov. Čak mi to deluje i sa sportskog aspekta zahtevno, jer me drži na zemlji svaki dan."

Marija je otkrila i da je njen sin izuzetno dobro dete i da je, kako kaže, imala sreće.

"On je dete za primer. Često razgovaram sa njim i molim se da ima miran dan. Srećom, veoma je dobar, moram da kažem, imala sam sreće. Takođe kada ga dojim uvek sam gladna, osećam da uvek moram da jedem i ova stvar me intrigira. Ovo je bila najbrža godina mog života, proletela je za tren oka", rekla je Šarapova, i dodala:

"Uzbuđena sam zbog ove faze svog života, osećam se kao da provodim prve mesece i vidim da je sve u redu. Radoznala sam da shvatim kako će se moj život odvijati u budućnosti. Između posla i porodice važno je pronaći pravi balans", zaključila je teniserka.

(Yumama)