Najbolji teniser sveta Novak Đoković juče je nakon pobede nad Mateom Beretinijem poklonio reket devojčici na tribinama.

Ona je bila sa svojim ocem tik uz teren i držala je manji transparent uz pomoć kojeg je Novaku pružala podršku. Ima sedam godina i zove se Ivanka Li, trenira tenis i velika je navijačica najboljeg tenisera sveta.

Mediji su pronašli njenu majku koja nije bila u mogućnosti da posmatra meč uživo jer je njihovo drugo dete ima pet godina, što je starosni uzrast kom nije dozvoljen ulazak na "Centralni teren". Stoga, ona je sa sinom i psom bila u vimbldonskom parku kada se meč igrao i kada je njena ćerka na nekoliko trenutaka bila u centru pažnje svetskih medija.

"Samo je rekla: Šta se to dogodilo?". Upitala je da li je to pravi reket. Moj sin od pet godina nije mogao da uđe na stadion, pa smo bili van njega... Ona trenira tenis i vredno radi. Ovo je prvi put da je bila na vimbldonskom finalu. Mi jednostavno volimo Novaka. On je izuzetno vredan, on je sve. On je sve što možete poželeti od jednog tenisera", navela je Ivankina majka.

July 11, 2021, London, England, UK - Novak Djokovic celebrates his victory and gives a young fans his racket © Andy Hooper/Daily Mail/dmg media Licensing,Image: 621065326, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Andy Hooper / Solo / Profimedia
Andy Hooper / Solo / Profimedia July 11, 2021, London, England, UK - Novak Djokovic celebrates his victory and gives a young fans his racket © Andy Hooper/Daily Mail/dmg media Licensing,Image: 621065326, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Andy Hooper / Solo / Profimedia

Novak Đoković je pobedio i u finalu Otvorenog prvenstva Francuske, i tom prilikom svoj reket poklonio jednom dečaku. 

Yumama/sportske.net