Sin Petra Strugara Ivo na svet je došao pre dva meseca, a popularni glumac detalje privatnog života veoma retko iznosi u javnosti. Iako bi fanovi i te kako voleli da znaju nešto više o Petrovoj devojci Olji, sada već i majci njegovog sina, glumac na takva pitanja uglavnom ne odgovara.

U intervjuu za "Blic" Petar je ispričao kako izgledaju dani sa bebom u kući. Kako on već ima sedmogodišnjeg sina Zarija sa koleginicom Ivanom, sve je zanimalo da li je zaboravio kako se menjaju pelene.

"Nisam. To je kao vožnja bicikla. Kada naučiš da ga voziš jednom prisetiš se odmah", kroz osmeh je naveo glumac i rekao da li Ivo liči na njega.

"On je beba. Mali je još. Kada napuni 18 godina onda me pitajte, tada će da se formira."

Stariji sin Petra Strugara polako kreće tatinom stopama, pa sve više vremena provodi sa konjima i uživa u jahanju. Zanimljivo je da je i njegova mama, a sada već bivša Petrova supruga Ivana Nikolić neko ko se godinama bavi konjima.

"Ivana je malo posustala. Sretnemo se ovde na trkama kada dođemo. Ispratimo trke, ali s količinom obaveza u BDP-u koje ima ne stiže", priznaje Petar i dodaje ko od njih dvoje više uči sina Zarija da jaše.

"Više ja. Ali sam i završio školu, sada sam licencirani trener, tako da Ivana nema tu šta više da traži", zaključio je kroz osmeh.

Yumama/Hello