Rođendani deteta su uvek nešto posebno, a bude u nama neku još jaču emociju. Svesni smo da dete raste i da polako korača samo kroz sopstveni život. 

Ćerka Goce Tržan je juče napunila 14 godina, a mama je na Instagramu rešila da svojoj lepotici posveti posebnu čestitku. 

"Moj živote, od trenutka kad sam te rodila, tvoj rođendan je postao mnogo važniji od mog, jer se na ovaj dan zapravo moj život promenio iz korena. Znaj da si mi donela radost, da bih na putu dovde svaku svoju grešku ponovila da bih kao nagradu dobila tebe. Znaj da boli to što sam ti sve manje potrebna, da boli što postaješ velika, da je užasna pomisao da ćeš praviti iste greške i da će te boleti", započela je svoju priču iskrena mama prepuna ljubavi.

"I da znaš da te njuškam i ljubim tajno kad zaspiš i ne možeš da se braniš i teraš me od sebe. I da mi i dalje mirišeš kao moja beba, da si i dalje moja. I rasti, osamostaljuj se, budi dostojanstveno i zdravo ljudsko biće, voli ljude i svet oko sebe, čak i onda kada ti daju samo razlog da ih prezireš, znaj da će sve biti dobro, čak i onda kada duboko patiš čuvaj svoje zdravlje i pomazi svima onima koji su nemoćni, budi svoja jer ćeš moja zauvek biti. Srećan ti rođendan. Voli te majka", rekla je poznata pevačica i time potvrdila emociju koju svaka mama u jednom trenutku svog života oseti. 

Na kraju je svoju emotivnu poruku ćerki Leni zaključila rečima: "Ponosna sam na tebe".

Pročitajte i...