Pre samo tri meseca, manekenki Ivani Korab je ostvarena želja da postane mama. Međutim, putevi do nekih ciljeva nisu bili nimalo jednostavni. Posle tri vantelesne oplodnje i mnogo strahova, Ivana je rešila da o svemu tome otvoreno govori, jer smatra da je vantelesna oplodnja i dalje tabu.

Na pitanje voditeljke Marije Kilibarde da li je umorna, jer ima malu bebu kod kuće, manekenka kaže:

"Predobar je i nije on kriv što ja ne spavam, jer ako ne plače, gledam da li diše. To je poseban adrenalin koji te u celom telu savlada i nema znakova umora. On je sinoć zaspao u 20h, ja sam već posle petnaest minuta spavala."

Kaže da, sve što je ružno bilo, prođe:

"Izabrala sam da pričam o svom iskustvu vantelesne oplodnje u javnosti, jer se smatra da žena nije dovoljno žena ako ne može da prirodno ostane trudna. U današnje vreme nezdavo se hranimo, nezdravo živimo, ljudi obole od raznih bolesti. Ja sam prošla kroz taj proces, u neznanju sam ušla u sve to i mnogo puta sam zaplakala. Bilo mi je teško", iskreno je pričala Ivana.

Manekenka je tokom dve godine prolazila kroz proces i nije imala nameru da odustane:

"Posle druge vantelesne oplodnje sam bila baš pogođena, bila sam zombi. Igrala sam neku igricu, kao da me neko ugasio. Tako sam se nosila, bilo mi je potrebno da se regenerišem, da sama sebe oporavim. Velike su promene u organizmu, rade hormoni iako nisam trudna. Ali nisam odustala, bilo mi je potrebno samo vreme".

Pročitajte i...