Princ Hari ponovo je pred kamerama razgovarao s Oprom Vinfri i to prilikom pričao o mukama koje su Megan Markl i on imali dok su bili na položaju viših članova kraljevske porodice. Ovog puta prisetio se kako je saznao za probleme svoje supruge, dok je bila u poodmakloj trudnoći.

"Spremali smo se za koncert u Rojal Albert holu. Ona je bila u poodmakloj trudnoći. Prišla mi je i rekla: Ja sam u depresiji, dubokoj depresiji. Planiram sebi da oduzmem život, evo i kako", rekao je Hari.

U intervjuu naslovljenom "Ja, kog ne možete da vidite" on je istakao da mnogi u situaciji u kojoj je Megan bila piju lekove, što on nije činila.

"Ono što me je najviše prestravilo je bila jasnoća njenog uma, njenih misli. Ona je tačno isplanirala i kako će to uraditi, u poodmakloj trudnoći", objasnio je vojvoda od Saseksa i podsetio sve na svoj bol jer je izgubio majku.

"Već sam bio izgubio jednu ženu koja je bila čitav moj svet. A sada mi je još jedna žena, koja nosi naše dete, kaže da planira da umre. Najstrašnije mi je bilo to što smo i dalje bili deo te porodice, te priče. Nakon tog njenog priznanja, morali smo da sednemo u konvoj automobila i odemo na koncert. Kako su se ugasila svetla u sali, tako je ona počela nekontrolisano da plače."

Pročitajte i...