Većina roditelja će reći kako im je dete uvek na prvom mestu! Ipak, jedna mama ima potpuno drugačiji redosled, koji je pomalo zbunio druge roditelje.

"Ovo je možda kontroverzno, ali sam spremna da se borim za svoj stav - jer sam u pravu!", započela je mama Rej svoje objašnjenje.

"U našoj kući se pažnja raspoređuje na ovaj način: ja, ja, moj suprug, pa moje dete", ispričala je, a onda i dodala objašnjenje.

"Vi biste rekli da mora da bude obrnut redosled, ali se ne slažem. Ako ne zadovoljim svoje potrebe i ne brinem se o sebi, nikom sa spiska ispod neće biti dobro. Isto pravilo važi i kod mog muža Džastina. Ako njemu nije dobro, neće nikom od nas. Dakle, ako se on i ja nismo pobrinuli za sebe, ko će se brinuti za naše dete?"

@iamrayamichelle

taking care of yourself makes you a better parent #rayasunshine#millennialmom#nomomshaminghere#millennialparents#hierachyofneed#badparent

♬ original sound - Raya Michelle

Nakon njenog kontroverznog stava, mnogi ljudi su reagovali na različite načine.

"U pravu si. Kada se brineš o sebi, onda se brineš i o njima dvoma. Samim tim su oni, zapravo, na prvom mestu", dodao je neko komentar podrške.

"Vi ste odrasli ljudi. Nije važno kako se vi osećate. Deca su uvek i po svaku cenu na prvom mestu!