Stiglo je lepo vreme, a šetnjice sa bebom su neizostavan deo svakog dana.

Deca obožavaju šetnje. Imaju priliku da posmatraju okolinu, uče o prirodi, vide neke drugačije stvari oko sebe. Šetnja, pored toga, i neizmerno prija. Spavanje je, naravno, obavezan deo svakog izlaska napolje!

I baš poput dece, roditelji takođe uživaju u ovim šetnjama. To je prilika da se pokrenete i izađete iz kuće, odmorite od svih svakodnevnih obaveza koje vas čekaju.

Ipak, odlazak sa bebom napolje nije lak i potrebno je imati odgovarajuću, kvalitetnu opremu.

Najbolji partner u svakoj šetnji jesu kolica! Cybex kolica su jedinstvena na tržištu, a dizajnirao ih je Džeremi Skot, svetska modna ikona. Samim izgledom odišu zabavom, radošću i mame osmeh na lice.

Bele polka tufnice na crvenom platnu su vesela kombinacija koja oduševi svakog roditelja. A neodoljiva mašnica na vrhu kolica ukrala je srca roditelja širom sveta.

Cybex je nemački brend koji je, uz neodoljiv izgled, stavio fokus na bezbednost ovih kolica.

Brend je osvojio veliki broj nagrada za bezbednost i dizajn, te je postao omiljen porodicama širom sveta. Poznata pevačica Keti Peri ih takođe obožava, a koristi ih i u svom spotu.

Postoje dva modela Cybex kolica - Priam i Mios, a oba modela mogu biti prilagođena i za ležeći i za sedeći položaj bebe.

Nosiljke za oba modela kolica namenjene mališanima do šest meseci se vrlo lako lako podešavaju i skidaju, zahvaljujući easy fix sistemu. Nosiljka sadrži veliku tendu koja štiti dete od sunčevih zraka a, pored toga, ima i dva prozora koji pružaju optimalnu ventilaciju.

Znamo svi koliko je važno da bebica leži na udobnom dušeku. Dušek u ovoj nosiljci je od mekane pene, a unutrašnjost je napravljena od 100 posto pamuka.

Sve što je potrebno roditeljima sa bebicom, ova nosiljka ispunjava.

A Cybex navlaka za modele kolica Priam i Mios je nešto što roditelji obožavaju. Uz nju više ne morate da gurate ista kolica. Možete birati navlaku prema svom raspoloženju i u raznim bojama. Obožavaćete ih.

Ova kolekcija sadrži i Elegantnu Cybex dunjicu sa oblogom od vune, kako bi mališanu bilo toplo i udobno. Uklapa se i uz Mios i uz Priam modele, a napravljena je od vodootpornog materijala, te štiti dete od vetra i hladnoće. Kao i sve ostale delove, i nju krasi moderan izgled.

Uz najnovija Cybex kolica, savršenog dizajna sa tufnicama i odličnog kvaliteta, svaka šetnja će za vas biti poseban užitak.

Pročitajte i...