Deca (ali i tinejdžeri!) odlično funkcionišu u rutinama. Kada je dnevni raspored predvidiv, to pomaže celoj porodici da se bolje organizuje i smanji stres. Dnevna rutina treba da podrazumeva zajedničko obedovanje u određeno vreme, svakodnevne zajedničke aktivnosti i adekvatan san u određeno vreme.

Kada porodica zajedno radi na usklađivanju dobrih navika, vrlo brzo postaje zdrav, kompaktan, opušten, uspešan tim. Ključ je u tome da stavimo porodicu na prvo mesto i da kreiramo životni stil u kom svi mogu da žive na najbolji način. Zvuči kao utopija u ovom brzom svetu, ali nije. Niste sigurni odakle da počnete? Pedijatri preporučuju poštovanje plana 9-5-2-1-0:

9 - Spavajte najmanje devet sati dnevno.

5 - Jedite pet porcija voća i povrća svakog dana.

2 - Ograničite vreme pred ekranom na manje od dva sata dnevno.

1 – Budite fizički aktivni najmanje sat dnevno.

0 – Izbacite iz upotrebe napitke sa dodatkom šećera.

Da biste mogli da lični i porodični život optimalno organizujete i uklopite sa obavezama, važno je da vam se u blizini mesta gde stanujete nalazi sve neophodno za svakodnevno funkcionisanje. Koncept života u Belgrade Waterfront-u osmišljen je upravo tako da u prvi plan stavlja vaše potrebe i dragoceno slobodno vreme. Smeštena između starog dela grada i uređene obale Save, nova urbana četvrt nudi mir i sve uslove za život bez stresa, saobraćajnih gužvi i trčanja s kraja na kraj grada da bi se završile sve obaveze.

formula-9-5-2-1-0-za-pribranu-mamu-kul-tatu-i-srecne-klince

Foto: Promo

Veliki Savski park i uređena, ušuškana dvorišta za stanare, vrtić u neposrednoj blizini stana, staze za šetnju i vožnju bicikla, neki od najboljih gradskih restorana i kafića, šoping po svačijem ukusu u Galeriji Belgrade, prelepa Sava Promenada sa dešavanjima za sve generacije – idealno je okruženje za odrastanje mališana, ali i za lagodnije balansiranje između roditeljskih i poslovnih obaveza.

A da je ovakav životni stil i te kako dostižan, svedoči i činjenica da kvadrat stana u Belgrade Waterfront-u možete da kupite već od 2.950 evra po kvadratu, i to sa uračunatim PDV-om, što je za ovako atraktivnu lokaciju i sadržaje veoma konkurentna cena u poređenju sa nekim drugim projektima u prestonici. I ne samo to! U ponudi su stambeni krediti specijalno osmišljeni za Belgrade Waterfront. Zahvaljujući njima, pozajmicu banke možete da dobijete već u ranoj fazi izgradnje, a svoj novi dom da otplaćujete po ceni već od 499 evra mesečno.

Življenjem u Belgrade Waterfront-u dajemo sebi i svojoj porodici više vremena i slobode da radimo ono što je zaista važno: da se volimo, smejemo, igramo, opuštamo, istražujemo… Da budemo zajedno, jer je naše mesto pod suncem rezervisano.

formula-9-5-2-1-0-za-pribranu-mamu-kul-tatu-i-srecne-klince

Foto: Promo