Medi Lambert iz Teksasa ostala je trudna sa 13 godina. Jutjub zvezda danas ima 17 godina a, uprkos okrutnim komentarima, odlučila je da zadrži dete.

"Kad sam ostala trudna, bojala sam se reakcija drugih i to sa pravom. Mnoge su bile negativne, pune mržnje. Svi su imali nešto da kažu i nisu se suzdržavali", ispričala je. 

Ističe da su mnogi smatrali da će joj trudnoća i dete uništiti život.

"Slali su mi adrese klinika u kojima mogu uraditi abortus, čak i u sedmom mesecu trudnoće. Neko mi je napisao da se nada da ćemo oboje umreti tekom porođaja. Zbog toga sam odlučila svima da pokažem da mogu biti najbolja mama na svetu", dodaje Medi. 

Rodila je ćerkicu Everli, danas trogodišnju devojčicu.

View this post on Instagram

A post shared by mads (@maddieelambertt)

"Everli mi je spasla, a ne samo promenila život. Pre nje sam se borila sa depresijom, sa 13 sam pokušala da se ubijem. Mučila sam se da pronađem svoje mesto na svetu, a onda mi je ona dala razlog da se borim."

Pokrenula je svoj Jutjub kanal na kom ima 1.5 miliona pratilaca. Nada se da će svojom pričom razbiti stigmu o majkama tinejdžerkama. 

"Mnogi misle da sam loša majka jer sam tinejdžerka, ali sposobna sam za to kao bilo koji roditelj. Ja sam zbog svog deteta odustala od svog detinjstva i učiniću sve za nju. Ona je moj život", zaključila je.

Pročitajte i...