Glumica Mia Farou je otvoreno progovorila o smrti svojih troje dece. Njenu tešku životnu priču mediji često opisuju kao "prokletstvo Mie Farou". Sve ja počelo još u detinjstvu, a sreća je nije pratila ni u odraslim godinama.

Podsetimo, slavna glumica imala je četvoro biološke dece sa bivšim suprugom Andreom Previnom, a činjenica da je i sama imala teško detinjstvo nagnala ju je na usvajanje čak 10 mališana. Takođe, odrasla je u porodici sa sedmoro braće i sestara, uz roditelje alkoholičare. U ranom uzrastu preminula su joj dva brata, a treći je optužen za seksualno zlostavljanje dečaka.

Nažalost, tokom života se morala suočiti i sa smrću čak troje svoje dece.

Danas 76-godišnja glumica je odlučila da se oglasi na Tviteru, kako bi odgovorila na zlobne glasine koje su se počele širiti o smrti njene dece.

"Kao majci četrnaestoro dece, porodica mi znači sve", započela je Farou i dodala kako, uprkos tome što je ona javna osoba, većina njene dece je odlučila da živi vrlo povučeno.

Farou je objasnila da bira ono što će objaviti na društvenim mrežama, jer se trudi da poštuje želje svoje dece da zadrže privatnost, ali zbog zlobnih glasina utemeljenih na neistinama u vezi sa njenih troje pokojne usvojene dece, odlučila je da progovori.

"Moja voljena ćerka Tam umrla je u 17. godini od slučajnog predoziranja lekovima koji se izdaju na recept, a koristila ih je zbog teških migrena koje je trpela i srčane bolesti", istakla je Farou.

Lark, koja je umrla 2008. godine, Farou je opisala kao izvanrednu ženu, divnu ćerku, sestru, partnerku i majku.

 "Umrla je u 35. godini od komplikacija uzrokovanih HIV-om i AIDS-om, a obolela je jer ju je zarazio bivši partner", rekla je Mia. "Uprkos svojoj bolesti, živela je bogat život pun ljubavi sa svojom decom i dugogodišnjim partnerom. Podlegla je bolesti i iznenada umrla u bolnici na Božić, u naručju svog partnera."

Farou je otkrila da je njen hrabri sin Tadeus oduzeo sebi život u 29. godini nakon što je naglo prekinuo vezu.

"To su neizrecive tragedije", napisala je Farou u svojoj izjavi i je zaključila: "Bilo koje druge spekulacije o njihovoj smrti je sramoćenje njihovog života i života njihove dece i voljenih."

Svoju objavu je završila konstatacijom kako je neizmerno zahvalna što je majka četrnaestoro dece i baka šesnaestoro unučadi.

"Iako imamo tužna iskustva, naš život je danas pun ljubavi i radosti", napisala je.

Pročitajte i...