Iako je mnoge obradovala vest da će Tanja Savić konačno videti sinove Maksima i Đorđa nakon godinu dana, pevačica je sad obelodanila da još uvek nije dobila starateljstvo nad decom.

"Zvanično sam dobila presudu da vratim decu. Nemam i dalje starateljstvo nad decom, to nije rešeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donela tu odluku da deca treba da se vrate u Srbiju jer sam ja svim papirima dokazala da su deca živela ovde, da su imali boravak, da su se ovde školovala, da smo ovde više vremena provodila nego u Australiji", ispričala je Tanja za extrafm.hr.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

"Čula sam se sa decom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u našim životima koja je teška. Ne znam šta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja. Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji srećnija mama od mene. Još uvek nemam mogućnost da zagrlim decu, biće to uskoro" dodala je mama Tanja, a potom istakla da i dalje ima čitav spisak neostvarenih želja iako se najveća ostvarila.

"Imam želje, nisam sve ostvarila. Ipak, srećna sam žena jer me sitnice čine srećnom", zaključila je pevačica.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)