Mama i poznata blogerka Anastasija Staša Đurić je nedavno objavila lepe vesti - postaće mama po drugi put. Sve pratioce očarale su mamine reči ispod jedne prekrasne porodične fotografije.

"Ne znam ni šta da napišem, jer nekada sreća i ne može lepo da se izrazi kroz reči. Andrej će postati stariji brat! Iako nisam verovala da će biti tako, ovu trudnoću sam želela isto kao i prvu, i kada sam saznala najlepše vesti želela sam da poletim od sreće! I srećna sam što danas našu najlepšu vest delim i sa vama", napisala je.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ANASTASIJA DJURIC ???? (@anastasija)

Nedugo zatim je svojoj publici otkrila i fotke sa prvog ultrazvuka.

Mama Staša je sa svojom publikom podelila da je u drugom trimestru trudnoće i da je trudnoća začeta veštačkim putem.

"Na ultrazvuku lekar mi je rekao da čuje otkucaje 2 srca", rekla je u jednom videu, otkrivši vesti o blizancima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ANASTASIJA DJURIC ???? (@anastasija)

Nakon toga je osetila blage bolove u stomaku, a sutradan je želela da ode kod lekara i ponovo uradi ultrazvuk. Tada nije čula baš dobre vesti...

Zapravo, mama Staša je tada saznala da je ostala bez jedne bebe.

Staša je uputila podršku svim ženama koje su prošle kroz slične probleme, kao i da ne prestanu da se bore.

"O nekim stvarima se treba više pričati, pre svega zato što je to lekovito za vas! I zato što te stvari nisu i ne smeju biti tabu tema! Jako mi je bilo teško dok sam čitala da je mnogo vas imalo spontani i da to niste ni sa kim podelili i da sada krivite sebe jer mislite da je zbog toga ta vaša beba zaboravljena, ili krivite svoje telo jer vas je izdalo... Duša me je zabolela što se mnogima od vas to desilo više od jednog ili dva puta, ali me raduje što ste bile JAKE, uporne i BORCI", bila je iskrena blogerka.

"Sada mnoge od vas drže svog anđela u rukama. Nema lepše stvari nego kada mi se javite sa tim vestima ili kada mi šaljete slike vaših beba, posle duge borbe da ih dobijete!"

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)