Dženifer Garner s bivšim suprugom Benom Aflekom ima devetogodišnjeg sina Samuela Garnera, petnaestogodišnju ćerku Violetu En i dvanaestogodišnju Serafinu Rouz Elizabet.

Gostujući u emisijii Happy Mum, Happy Baby, ova poznata četrdesetosmogodišnjakinja je progovorila o promenama kroz koje je njeno telo prošlo tokom i nakon tri trudnoće. Voditeljki Đovani Fletčer je rekla kako su pojedina ženska tela u stanju da se vrate na staro odmah nakon što rode decu, ali da ona nije jedna od tih majki.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jennifer Garner (@jennifer.garner)

"Postoje neke neverovatne žene čija se tela, bez obzira na to koliko imaju beba, vrate nazad do onih tankih bokova i ravnog stomaka", objasnila je: "To je neverovatno. Poznajem toliko devojaka koje imaju takvu građu i presrećna sam zbog njih. Ipak, ja nisam jedna od njih."

Kako tvrdi, može mnogo da vežba i trudi se, ali će i dalje zauvek da izgleda kao žena koja je rodila tri bebe.

Međutim, priznaje kako se i danas, upravo zbog tragova koje su trudnoće ostavile na njeno telo, često susreće sa spekulacijama o navodnoj novoj trudnoći. Na kraju, zaključila je kako je neizmerno zahvalna zbog svega što je njeno telo uradilo za nju i da se ne kaje ničega.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)