Kada su Krisi i Dakota Boven saznali da njihova trogodišnja ćerkica ima rak bubrega, bili su skrhkani.

"Kada sam čula reč RAK iz doktorovih usta, zamalo sam pala na kolena. Niko ne očekuje da će tako nešto snaći baš njegovo dete", ispričala je mama.

Kako bi drugim ljudima koji se bore sa sličnim problemom dala nadu, mama Kristin je napravila seriju fotografija svoje devojčice Lule Bet.

"Želela sam da podelim našu priču, kako bih pomogla drugima koji se bore sa sličnim izazovima da nikada ne izgube nadu i da uvek traže svetlo", bila je iskrena.

Još u martu prošle godine mama je predosećala da se tu krije ozbiljan problem, ali je ciljala na upalu slepog creva ili neku infekciju. Bila je skrhkana nakon dijagnoze tumora.

Devojčica je morala da ide na operaciju, a potom i na 18 krugova hemioterapije.

Kada je Lula počela da gubi kosu, njen stariji brat Koen odlučio je da je podrži šišanjem svoje. Tako je nastala emotivna fotografiija gde seka šiša svog starijeg brata.

Mama je ispričala kako je devojčica završila terapiju kao pravi šampion. Danas, četvorogodišnja devojčica je zdrava.

Mama je podelila i fotografiju poređenja - 7 meseci posle terapije i tri meseca tokom terapije, sa porukom "Ne gubite nadu".

"Kao majka, imate veliku potrebu da zaštitite svoje dete i odagnate sav bol, ali sa tumorom to ne možete i to je zapravo najteži deo", bila je iskrena, a sigurni smo da će svaka majka duboko osetiti ove reči.

Pročitajte i...