Košarkaš Tadija Dragićević i njegova supruga Sandra Niketić čekaju drugo dete, a u toku je preuređivanje doma za dolazak bebe. Lepa trudnica otkriva da je ona stroži roditelj, ali da mali Andrej ozbiljnije shvata kada otac na njega povisi ton.

Nakon sina, porodica Tadije Dragičevića i Sandre Niketić postaće bogatija za jednu devojčicu, a bivša manekenka otkriva da se raduje kupovini ženskih stvari, dok oprema sobu za bebu.

"Skoro smo dobili i rezultate prenatalnog testa i saznali da je na putu jedna devojčica. Oduvek sam mislila da sam mama muške dece i iznenadila sam se kada smo saznali pol. Srećna sam što je devojčica, posebno jer mislim da su ženska deca malo više privržena roditeljima i kada odrastu. Trenutno smo u fazi organizacije soba... Soba koja je do sada meni služila kao garderober će morati da se prilagodi bebinim potrebama, jer ne želimo da menjamo i diramo Andreju njegov prostor i kutak na koji se navikao. Mnogo toga što već imamo ćemo iskoristiti i za bebu, ali me mnogo raduje kupovina ženskih stvarčica, jer su me oduvek privlačile više nego muška garderobica", kaže Sandra, i otkriva da je stroga majka:

"U našoj kući je na mene pao taj teret strožeg roditelja, ali mi to uopšte ne smeta, jer je po meni presudna majčinska uloga u vaspitanju dece. Tadija mi uskače u pomoć kada su ozbiljnije situacije u pitanju, jer Andrej zna da je, ukoliko i Tadija povisi ton, zaista je nešto uprskao i odmah se smiruje i menja ponašanje."

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Sandra Niketic (@sandraniketic)

Kako lepa trudnica dalje otkriva za Blic, Tadiji i njoj na prvom mestu je da su deca lepo vaspitana.

"Najbitnije mi je da deca znaju za autoritet i osnovno vaspitanje kad izađu iz kuće, naravno, sve u skladu s godinama. Stvari koje sam Andreju tolerisala sa godinu dana mu neću tolerisati sa tri godine i on to brzo shvati i usvoji. Učimo ga da deli s drugom decom sve i da ne bude samoživ i razmažen. Takođe, želim da sutra u životu dostiže sve svoje ciljeve na zdrav i pošten način, nikad nauštrb drugoga i nikad na tuđu nesreću, i takvo razmišljanje će sigurno poprimiti od nas", kaže za Blic, i dodaje da se tokom blagoslovenog stanja više odmara:

"Druga trudnoća mi je teže pala od prve. Možda su godine u pitanju, a valjda i sama činjenica da kod kuće imam trogodišnjaka punog energije kome moram da budem maksimalno posvećena. To rešavam tako što idem u krevet na spavanje znatno ranije nego pre."

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)