Klince je uglavnom vrlo teško nagovoriti da krenu na spavanje. Ako njih pitate, njima se nikada ne spava. I to je normalno, jer su znatiželjni, žele sve da istraže i saznaju. Međutim, san im je neophodan iz gomile znanih razloga. Zato evo jednog super trika kako da ih privolite da pođu u krevet – pogledajte OVDE!

Rekli bismo da je ovo izum roditelja kojima je bilo jako teško da svoje mališane privole da, kada dođe vreme za spavanje, krenu u svoju sobu i legnu u krevet. I genijalno je, zaista – lampa projektor! To je lampa koja po čitavoj sobi projektuje zvezdice, a čak se može podesiti da se one okreću svuda po prostoriji!

Ona može da bude i obična diskretna lampa koja po sebi ima zvezdice ako se odlučite da ne skinete beli poklopac sa vrha. I ne morate je koristiti samo u dečijoj sobi, već je možete staviti i u svoju spavaću ili dnevnu sobu kako bi uveče dekorisala prostor.

***Da li ima negde kod nas da se kupi ova lampa? Ima – može da se poruči ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.290 rsd.***

kako-da-naterate-klince-da-idu-na-spavanje-poklonite-im-sobu-punu-zvezda

Foto: Promo

https://www.youtube.com/watch?v=C2bds70QMSs

A znate li za trik vezano za „nagovaranje“ mališana da jedu?

MAGIČNA KAŠIČICA za ukrašavanje hrane! Šta je to? Kašičica sa zamenljivim šablonima koja vibriranjem ispušta kroz rupice na šablonu odabrani oblik! Zašto je tako dobra?

·         Zato što će vaši klinci biti oduševljeni raznoraznim ukrasima na jelu i poželeće da ih jedu samo zbog njih (mnoge mame kažu da im deca gledajući u šare nisu ni obraćala pažnju na to šta ustvari jedu)

·         Zato što će i sami moći da prave šare na hrani i to upravo na onim zdravim obrocima koje im budete servirali

·         Zato što njom možete da ukrasite bilo koji obrok, i sladak i slan

Ako želite da svojim mališanima i sebi učinite obroke i napitke zanimljivim, danas magičnu kašičicu OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti po HIT CENI od samo 890 rsd!

kako-da-naterate-klince-da-idu-na-spavanje-poklonite-im-sobu-punu-zvezda

kako-da-naterate-klince-da-idu-na-spavanje-poklonite-im-sobu-punu-zvezda

Foto: Promo