Agonija pevačice Tanje Savić trajala je skoro godinu dana, budući da od prošlog aprila nije sa svojim sinovima na okupu, s obzirom na to da ih je otac Dušan odveo sa sobom u daleku Australiju, bez znanja majke.

Tanja je danas iznenadila javnost objavom na društvenim mrežama, zbog čega su mnogi pomislili da je konačno sa svojom decom, a ona se sada oglasila i otkrila da je dobila starateljstvo nad sinovima, te da će uskoro otiću u Australiju po njih.

"Istina je da sam dobila decu! Jako sam srećna", rekla je Tanja i otkrila da li su deca sada kod nje.

"Ja idem po njih u Australiju, sudskim putem je presuđeno da deca pripadaju meni i sada ja idem da ih dovedem u Srbiju", rekla je vidno uzbuđena pevačica za Pink.

Mama Tanja se oglasila i na svom Instagram profilu. Naime, ona je jednu divnu fotku svoje dece objavila, a emotivan opis je dodatno ukrasio njenu objavu.

"Moje dve najveće ljubavi. Maksim i Đorđe. Svih ovih 335 dana bez vas bilo je uzalud. Iako sam bila jako usamljena, nekako, uz vas smeh koji (uprkos fizičkoj razdvojenosti od vas) nikako nije jenjavao u mojim mislima i bio mi je ujedno i podstrek za dan kad vas budem ponovo videla. Taj glas mi je davao nadu. Glas mojih anđela. Samo mi znamo kako je ta ljubav između nas čarobna. Nešto što se rečima ne može opisati. Ali pogledom i osmehom može. Ti momenti kad se razumemo i kada ne govorimo nemaju cenu. Dok se sve vreme od kuće do škole držimo za ruke. Dok noćima ležimo zajedno i smejemo se mojim smešnim izmišljenim bajkama. Sve je to bilo prekinuto na jedno vreme. Život nije bajka. Biti majka je Božiji poziv da budes borac i učitelj. Kada od učenika postaneš učitelj, e to je onda pobeda. Pobeda nad samim sobom. Vi ste moji heroji. Dali ste mi snagu da izdržim. Čuvam svoju radost i treptaj u srcu za naše nemirne i razigrane buduće dane. Napokon su uslišene naše molitve da konačno budemo zajedno! Voli vas mama", napisala je mama Tanja ispod objave.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)