Iako o svom privatnom životu retko govori za medije, poznata ruska lepotica u svom novom intervjuu za magazin Elle osvrnula se na svoj odnos sa bivšim partnerom, holivudskom zvezdom Bredlijem Kuperom i njihovom zajedničkom starateljstvu nad trogodišnjom ćerkicom Leom de Senom.

"Nikada nisam razumela termin zajedničko strateljstvo. Kada sam s ćerkom u potpunosti joj se posvetim kao majka, a kad je sa svojim ocem on se u potpunosti trudi da bude otac. Zajedničko starateljstvo je roditeljstvo", izjavila je Irina Šajk.

Nakon četiri godine veze, Irina Šajk i poznati holivudski glumac i reditelj Bredli Kuper svoju romansu okončali su 2019. godine. Poslednjih meseci retko se medijski osvrće na svog bivšeg partnera.

"Moja prošla veza je nešto što mi pripada, moja privatna stvar, i taj deo sebe ne želim samo tako da dam", objašnjava ruska lepotica.

Trogodišnja devojčica Lea de Sena rodila se u aprilu 2016. godine, a izvor blizak bivšem paru prošlog meseca je za američke medije potvrdio kako se trude da imaju zdrav odnos za dobrobit svoje mezimice.

"Svoj raspored obaveza kroje prema njoj i ona im je glavni prioritet. Bredli je u odnosu na Irinu više zauzet radom na filmskim projektima, ali svejedno se trudi da većinu svog slobodnog vremena provodi s Leom", izjavio je izvor naglašavajući kako njihovo zajedničko starateljstvo prolazi glatko.

Poznata ruska lepotica, koja ovih dana nosi revije vodećih dizajnerskih brendova na novom izdanju milanske nedelje mode, svojevremeno je izjavila kako majčinstvo smatra najboljom stvari na svetu i kako rođenje ćerke nije promenilo njen život.

"Ponekad bi ljudi prokomentirali da mi, zbog toga što sam majka, više nije dozvoljeno da nosim oskudnu odeću. Živimo u 21. veku. To što sam postala majka ne znači da bi trebalo da se oblačim drugačije. Uvek se trudim da budem autentična", izjavila je u januaru 2019. godine za magazin "W".

Glumac i reditelj Bredli Kuper iste godine je prilikom gostovanja u emisiji Elen Dedženeris izjavio kako je očinstvo uspelo u potpunosti da ga promeni.

"Dozvolilo mi je da prihvatim svoju dečju stranu bez ikakvog straha od osude. Mogu da se po ceo dan igram sa igračkama ili beskrajno uživam u gledanju crtaće sa ćerkom i pritom da ne mislim da na taj način gubim dragoceno vreme".

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)