Kada je kraljem prošle godine u Njujork tajmsu otkrila da je nekoliko meseci ranije doživela pobačaj, ceo svet je saosećao s vojvotkinjom od Saseksa Megan Markl, samim tim što je u autorskom tekstu navela pojedinosti nemilog događaja i do detalja opisala bolničku sobu u kojoj je pokraj supruga ležala skrhana bolom.

Pomislila je, pa i napisala tada Megan, kako joj se čini da će se ona i princ Hari od razarajućeg razočaranja teško i dugo oporavljati, međutim, svega nekoliko meseci kasnije nov, ovoga puta lep događaj na tom polju oboma je vratio osmeh na lice.

Po treći put, sredinom jeseni, Megan je ostala u drugom stanju. Vest da će mladi kraljevski par svom godinu i po dana starom sinu Arčiju podariti brata ili sestru objavio je njihov portparol na zvaničnoj Instagram stranici, uz prelepe crno-bele fotografije londonskog umetnika Misana Harimana. Mada se na njima jasno vidi da je vojvotkinja u poodmakloj trudnoći, kako ne bi došlo do zabune, ispod njih je napisao:

"Mogu da potvrdim da će Arči postati stariji brat. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su oduševljeni."

Supružnici ne kriju radost povodom trudnoće, ali njihovi najbliži prijatelji i članovi porodice svedoče da još uvek nisu u stanju da se oslobode straha koji se javio posle pobačaja. Vrlo su oprezni i ništa ne prepuštaju slučaju.

Nakratko ih je, doduše, smirilo kada su na poslednjem ultrazvuku saznali da ponovo čekaju zdravog dečaka, piše Story, dok uskoro planiraju i da se posvete odabiru klinike u kojoj će se Megan poroditi.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)