Pevačica Megan Trejnor na svom Instagram profilu objavila je fotografiju novorođenog sina koji je namestio usne isto kao ona i time je istopila srca brojnih pratilaca.

Mama Megan je dobila sina Rajlija 8. februara sa mužem Derilom Sabarom, a ponosni roditelji su srećnu vest podelili sa fanovima nekoliko dana kasnije, na Dan zaljubljenih.

Imitirajući sinovljevu pozu, Markl je isto "napućila" usne, a uz fotografiju je stavila komentar: "Nova pozadina na telefonu".

Mali Rajli brzo je dobio mnoštvo obožavalaca, a među njima se izdvajaju i poznate ličnosti kao što su Hilari Daf, Paris Hilton, Glorija Gejnor i Keli Klarkson koje su fotografiju zasule komplimentima.

Rajlijevo rođenje se očekivalo se 14. februara, a Megan je sa svima podelila lepu vest tek tog dana, skoro nedelju dana posle rođenja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Meghan Trainor (@meghan_trainor)

"Rođenje ovog slatkog dečaka očekivalo se na Dan zaljubljenih, ali mi smo dobili priliku da ga upoznamo 8. februara. Mnogo smo zaljubljeni! Dobro došao na svet, Rajli", napisala je Megan uz seriju fotografija sa bebom i mužem Derilom u bolnici.

Pevačica hita "All About That Bass" saopštila je radosnu vest u oktobru šaleći se da su njeni jajnici vrištali da mora da postane mama. Tokom cele trudnoće Megan je obaveštavala svoje fanove o tome kako protiče trudnoća.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)