Poznata glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić zbog pandemije virusa korona nisu želeli da prave gala slavlje već su sve organizovali u krugu porodice.

Srećna porodica Teodosić u poslednje vreme ima sve više razloga za slavlje.

Nedavno je na svet došao Bogdan, sin bračnog para, Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, a ćerka je sa slavljeničke torte oduvala dve svećice. Ponosni roditelji, trudeći se da izbegnu kontakt sa velikim brojem ljudi zbog pandemije virusa korona, napravili su intimnu žurku za svoju nasledenicu.

"Jelisaveta i Miloš se baš paze kada je reč o virusu korona, posebno sada kada imaju dvoje male dece u kući. Baš vode računa, retko izlaze iz kuće i izbegavaju igraonice. Uglavnom Jelisaveta kada je lepo vreme šeta decu po parkovima koji su veoma bajkoviti u Bolonji, a nalaze se u blizini njihove kuće. Kako je Petra još mala, oni su organizovali žurku u domu, pripremili joj rođendansku tortu sa likom njene omiljene crtane junakinje iz porodice Dizni, a baloni su bili po celom stanu. Sve je izgledalo u rođendanskom duhu i Petra se mnogo obradovala", kaže izvor za Blic i dodaje:

"Ketering je na vreme organizovan jer je Jelisaveta sada fokusirana na sina koji je još beba, pa mora i da doji. No i Petra je generalno još mala, pa je prava žurka kada se njih dvoje spoje. Ali Jelisaveta sve uspeva da postigne i ništa joj nije teško. Ponekada kada hoće da ima vreme za sebe, angažuje bebisiterku, ali to su retki momenti. Iako je veliki ljubitelj noćnog provoda, kako sada zbog korone nema izlazaka, postala je pravi kućni tip."

U organizaciji rođendana navodno je pomagao i tata Miloš.

"Miloš je kao i svaki otac slab na ćerku. Sve joj dopušta. Ali Petra je mirno dete, pa iako raste u porodici gde joj se sve može obezbediti, nije zahtevna. Miloš je pre rođendana poveo u jednu prodavnicu igračaka, kako bi Petra sama izabrala šta joj se dopada. Oko organizacije se nije previše mešao, predložio je Jelisaveti šta bi moglo da se uradi, ali pošto ima poverenja u nju i njen ukus, generalno je sve prepustio njoj", kaže izvor.

Kuća u kojoj žive u Bolonji ima veliko dvorište, što je posebno drago Jelisaveti jer može sa mališanima često da bude napolju.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)