Nakon dva pobačaja Karen i Deon Deriko su postali roditelji na neverovatan način. Danas imaju impresivnih četrnaestero mališana. 

Naime, nakon što je Karen pre 16 godina rodila sina Darijana, a pet godina kasnije i Derika, uspela je da ostvari još četiri uspešne, ali neobične trudnoće.

Prirodno je začela blizance, dva puta trojke i jednom petorke. Prvo su stigli blizanci Dalas i Denver, a potom petorke Deniko, Dariz, Deone, Dacijan i Daiten koji danas imaju osam godina. Karen je tada rodila i blizance Dieza i Diora, pa još jednog sina Kartera koji je, nažalost, preminuo samo nekoliko sati nakon rođenja.

Iako sva njihova deca nose imena koja počinju slovom "D", Karter je bio izuzetak jer su roditelji želeli da mu daju drugačije, posebno ime.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Karen Derrico (@karenederrico)

Na kraju su Karen i Deon 2019. godine ponovno postali roditelji dočekavši trojke Devsin, De’Aren i Diver.

Razlog zbog kojeg je ovaj par iz Las Vegasa toliko puta ostvario višestruke trudnoće se skriva u Kareninim aktivnim jajnicima, što uzrokuje oslobađanje više jajnih ćelija po ciklusu. Iako priznaju da je život s četrnaestoro dece veoma izazovan, ističu kako "imaju dovoljno ljubavi za sve".

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Karen Derrico (@karenederrico)

Ova velika porodica uživa u svakom trenutku provedenom zajedno i uživa u svim blagodetima koje im je život pružio.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)